TRAININGSDAGEN : 

PUPPYCURSUS : Woensdag 18.30 - 19.30 uur

JONGE HONDEN CURSUS : Woensdag 19.45 - 20.45 uur

De puppy cursus omvat 6 lessen, vanaf de leeftijd van 8 weken. Deze lessen zullen bestaan uit 2 delen. één deel theorie en een deel praktijk.
Waarom is er gekozen voor deze combinatie? We vinden het belangrijk dat je je pup en zijn gedrag leert begrijpen zodat je samen tot een "team" kan groeien met wederzijds begrip en vertrouwen. 
Welke onderwerpen komen zeker aan bod?  Het belang van positieve beloningen en hoe je daarmee aan de slag kan. Het belang van spelen en spelenderwijs de wereld ontdekken. Verder wordt er in gegaan welke leerprincipes er zijn om het gedrag van je hond te sturen. Hierbij komen ook zindelijkheidstraining en socialisatie zeker aan bod. 

De jonge honden cursus (vanaf 14 weken) omvat 10 lessen. 
Hierbij bouwen we verder op hetgeen ze in de puppy cursus hebben geleerd. We begeleiden je verder om een fijne gezinshond te hebben met de mogelijkheid om door te stromen naar de diverse takken van hondensport (gehoorzaamheid, agility, hoopers, ..... ). Gehoorzaamheid staat hier centraal. Praktijk en theorie zullen elkaar ook hier weer afwisselen. Er wordt oa. aandacht geschonken aan het herkennen van lichaamstaal, en dit leren te begrijpen zodat je je hond beter kan begeleiden.  

De pubers cursus (vanaf 24 weken) Bij interesse kunnen ook deze honden bij ons terecht voor positieve begeleiding door deze uitdagende levensfase.

GERICHTE PRIVETRAININGEN MOGELIJK

Op onze nieuwe locatie hebben we 2 volledig uitgeruste terreinen  voor de privé trainingen. Dit in Agility, Gehoorzaamheid, Hoopers, maar ook naar dagelijkse problematiek gerichte trainingen.

Meer info? neem contact met ons via onze contactpagina

BTWnr. : BE0550 776 787

*****  NIEUWS  *****

April 2014 :
We zijn ondertussen verdeler van juwelen in de vorm van agility toestelletjes en nog veel meer. Je vind ons op de diverse agilitywedstrijden.

VERDELER KIVO PETFOOD